duminică, 3 mai 2009

visul american

Am gasit pe blogul Unchesului un link interesant. Mi-am permis sa-l intitulez: "Visul american".

6 comentarii:

Paul spunea...

Multam "amice", de-o da Domnul s'om ajunge sa ne intersectam prin viata, te-oi invita sa gusti din ce-oi avea la masa, asa ca-ntre prieteni!

pheideas spunea...

Multzam fain de invitatie ! Taci, nu-mi mai spune de gustari, ca mor ! Ha ha ha ! Sincer, te-am invidiat de prima data cand ti-am citit blogul. Am spus: Iata unul fericit care stie care-i gustul rosiei si cum miroase campul vara. Multam inca o data, si om ajunge sa ne intalnim cu siguranta, ca Pamantu-i mic. Smile!

Daniela spunea...

Va multumesc pentru linkul de intoarcere :)
Sa aveti o seara buna!

Daniela

pheideas spunea...

Cu placere ! :) Sa dea Dumnezeu sa va gasiti calea.

Ana Thomas spunea...

Subscriu cu parere de rau la ceea ce a scris doamna Elena...
Nu asteptam surle si trambite....eram oarecum pregatita de sotul meu, care a mai trait in America destul de multi ani...insa situatia este mult mai grava decat se lasa a se vedea in mass-media.
Iar pentru mine....cel mai dureros este ca voi fi privita intotdeauna ca un imigrant ....ma simt dezradacinata...
Poate ma voi intoarce...cine stie?
Viata ne ofera surprize nebanuite...
Seara frumoasa!Numai bine!

Daniela spunea...

Si eu am fost pregatita de sotul meu care a trait aici 10 ani si stiam ce ma asteapta...tocmai de aceea am hotarat impreuna ca ne vom intoarce acasa obligatoriu cum putem sa avem cea mai modesta casa din romania...asta e tot ce ne tine aici , din pacate.
draga mea tartoras, intotdeauna imigrantii vor fi priviti numai ca ..imigranti; oricata cetatenie ar avea ei..si pana la urma personal nu ma intereseaza cum ma privesc cetatenii americani ci mai degraba faptul ca vreau sa traiesc normal intr-o tara care inca isi mai poate salva naturalul si valorile.
America e o imitatie ....