marți, 18 mai 2010

maine e miting mare

Maine e miting mare in Piata Victoriei. Dragnea de la PSD estima ca se vor aduna cam 15.000 de oameni. "Am stat de vorba zilele trecute cu oameni din judete. M-au rugat sa le asiguram transportul, pentru ca vor sa vina ... gratis.". Ce sa intelegem ? Ce cautau Dragnea si alti PSD-isti in judete, daca nu sa asigure ... transportul ?:)
Haios mi se pare un alt aspect, si anume ca PSD-ul incearca sa recastige capital electoral si politic folosindu-se de sindicate. Pentru ca mitingul este organizat de sindicate. Sunt cuiros daca va prinde la prostime. Insa cum spunea un ilustru ziarist, prostimea are memorie scurta. Asa ca, ma astept sa inghita si gogoasa cu PSD - aparatorul oamenilor saraci. Numai saraci nu sunt in fruntea lui, dupa ce mai mult de 10 ani au furat de-au rupt. Acum au ajuns saraci. Of, Nastase ...
Pe de alta parte, Basescu o sa zbiere exact ca Ceausescu, ca mitingul este fabricat. Asa cum mortul tipa ca ... "agenturili straine", asa Basescu o sa tipe ca in spatele oamenilor sunt partidele politice. O fi asa, n-o fi asa ... ramane de vazut.
Da' io ma intreb, din aia 100.000 de spectatori la AC/DC, cati s-or fi intors la casele lor ? Au fost si "turisti" straini, din cate am auzit.:))
Cam "curajoase" declaratiile lui Ponta si Dragnea. Sa fie nasbuinta, sau stiu mai multe decat stim noi, si in zilele urmatoare se pregateste ceva ?

5 comentarii:

Lutyk spunea...

E aberant ca la un concert unde mai platesti si biletul sa fie 100.000 de oameni iar la un miting de protest unde intrarea e moca sa se chinuie sa stranga 15.000. Unde mai pui ca in urma mitingului ei spera sa scape de reducerea veniturilor.

pheideas spunea...

stadionul national cate locuri avea ? 20.000 ?

Lutyk spunea...

Stadionul national "Lia Manoliu" avea 60.000 de locuri, Ghencea 30.000 iar Dinamo 16.000.

pheideas spunea...

pai ajunge de-o revolutie. :)

Anonim spunea...

Lutyk, romanii au o scuza: au cumparat biletele acelea scumpe de anul trecut, cand guvernul, inclusiv Basescu ne anunta ca Romania a iesit din recesiune si ca avem crestere economica.
:)))