sâmbătă, 9 ianuarie 2010

vite la vaccinat


Inca o data mi se confirma faptul ca romanul e bou ! Vorba unuia, romanul e incult, ignorant si superficial.
Ati vazut cati se inghesuie in curtea Institului de Boli Infectioase Matei Bals ? Sunt cel putin 5000 de persoane. Toti vor sa se vaccineze impotriva Gripei Porcine AH1N1. De ce ? De frica ! Dar nu e teama omului rational si informat, ci disperarea vitei ce se inghesuie in gardul abatorului. Numai o vita poate sa fie suficient de speriata, sa stea 20 de ore, sa-i vina randul la intepat. :))

Si acum sa va detaliez ...

Nenumarate studii, organizatii si personalitati medicale din intreaga lume s-au exprimat clar impotriva vaccinului, pe motiv ca nu a fost suficient testat, sau ca acesta contine cod genetic cu potential letal in afectiuni similare sau neuronale - Sindromul Guillain Barre. Sunt semnale ca intreaga actiune de vaccinare este bine coordonata de centrele de profit, respectiv marile companii farmaceutice - Baxter International Inc & Roc. Vezi aici.

Ia ganditi-va ce se poate intampla daca, in multimea aceea de 5000 de oameni, zece sunt deja contaminati. N-am vazut pe nimeni sa poarte masca.
Apoi mai e ceva, ce demonstreaza ca vaccinarea se face exact ca la Auschwitz. Stiati ca unul din zece oameni este sensibil la proteina de ou, si prin urmare, vaccinul le poate fi fatal ? Nu se face niciun test in acest sens.
Sau ... daca cel care se vaccineaza a contactat deja virusul, in loc sa devina imun, se imbolnaveste si mai rau ?
S-au vaccinat si gravidele; ori este absolut interzis, pentru ca pot pierde sarcina sau naste cu malformatii. Niciun medic sau asistenta nu le-a spus asta.

Dar vita ce sa stie despre toate astea ? Priviti si minunati-va in ce hal a ajuns tara asta si cat de usor putem fi manipulati.

In loc sa ne protejam, sa ne crestem imunitatea printr-un aport de alimente sanatoase, sau vitamine, preferam sa ne ingramadim la vaccinat precum vitele.
Si ma mai gandesc la un aspect, stiti cati habar nu au ce insemna niste simple analize medicale ? Stiti cati cred ca Dumnezeu este mai presus de orice act medical, si ca El ii poate feri de orice boala ? Stiti cati nici nu au auzit de bolile cu transmise sexuala, sa nu mai vorbesc de vreo metoda de protectie ? Stiti cati nu au fost la doctor decat o data sau de doua ori in viata ? Va las sa ghiciti.

Cat de adevarata e vorba ca romanul este incult, ignorant si superficial !

Fara alte cometarii ... doar video




Se pare ca nu Gripa Porcina e vinovata ...


3 comentarii:

Lutyk spunea...

Ce pretenti ai de la un popor care, asa cum scria si cdmitroi pe blog, in proportie de 50% inca isi mai face nevoile in fundul curtii, iar de spalat o face cel mult saptamanal, caci mai des "dauneaza grav sanatatii". Sa nu uitam de hainele (inclusiv ciorapii si chilotii) care sunt purtate de mai multe ori pana ajung sa fie spalate.

pheideas spunea...

Chestia cu chilotii si ciorapii n-o stiam. :))))))

MildSunnyStar spunea...

pana si medicii homeopati in anumite cazuri recomanda antibioticul... dar asta in cazuri extrem de rare in care stiu clar ca alte tratamente NU ajuta. gen Heliobacter Pylori.
Stiu clar medici cu renume care NU sunt de acord cu vaccinul si nu l-ar face in veci. Dar daca deschid gura li se reproseaza ca ... au lipsit de la orele ce aveau legatura cu virusii si restu .... zau asa... asta deja intrece orice limita.
ei chiar s-au vaccinat? Cei ce urla ca tre sa ne facem vaccinul? si daca da,era apa in "vaccinul" ala sau era pe bune? ca zau asa.. si eu pot sa apar la TV si sa ma intepe in direct... lumea nu stie ce lichid e ala...