joi, 6 octombrie 2011

ipaid



Romanii sunt cei mai mari "consumatori" si utilizatori de gadgeturi mobile din Europa. In afara de statistici, e suficient sa arunci o privire in metrou si sa vezi ca 9 din 10 butoneaza ceva. Sa fie hobby, nivel de cultura scazut, nevoie de comunicare, infantilitate (nevoia de a avea o jucarie), sau pur si simplu evadare in virtual ?

4 comentarii:

Vocea-de-departe spunea...

Oricum ar fi, geniul care a permis aceste evadări, geniul care personal mi-a uşurat munca, geniul rebel şi vizionar s-a stins...

pheideas spunea...

Se pare ca tu faci parte restul de 10%. :) Da, geniul s-a stins ! Pana la urma te intrebi daca a meritat ... pentru noi, poate, desi peste zece ani nimeni nu-si va mai aduce aminte de el. Pentru el, cu siguranta, nu !

Vocea-de-departe spunea...

Pentru mine nu e nici hobby, nici nevoia de joc (nu-mi plac jocurile computerizate, nici nu sunt fanul telefoanelor digitale cu touch, am doar fiindcă nu se mai vând decât din astea, nu am iPad... Îmi plac doar performanţele aparatelor foto digitale, din raţiuni estetice.) E doar o simplă uşurare a muncii, pentru care jos pălăria pentru aceşti vizionari ai viitorului. Fără el şi alţii ca el, aş fi săpat în continuare cu săpăliga, fiindcă n-a inventat nimeni buldozerul, aş fi umplut pagini întregi cu pixul sau cu maşina de scris. Oricum, păcat şi cam devreme...

pheideas spunea...

Si n-am fi distrus natura, sapand dupa resurse. Ii admir pe cei care intr-o zi intorc naturii tot ce i-au luat. "Nu mă interesează să fiu cel mai bogat om din cimitir" :)