luni, 5 iulie 2010

tot despre pupincurism

Am vrut sa pun postarea ca un comentariu la cea anterioara, dar nu mi-a primit-o serverul, intrucat depaseam nr. de caractere.:) Ia-to sub forma aceasta:

Un exemplu de pupincurism de pe facebook, pe pagina unui parlamentar Liberal - Diana Tusa. Dau extras ... exact cum a aparut pe facebook.

Diana Tuşa » Blog Archive » niciodata nu am vazut atata tupeu la o persoana asa cum am vazut astazi. conduce detasat la capitolul tupeu dl ministru al transporturilor , radu berceanu. ii urmeaza dna ministru a dezvoltarii ( btw care dezvoltare???), elena udrea. au dovedit-o astazi in fata camerelor reunite si a unei tari intregi

Comm:

Ginetta Szabo
Nici nu stiu cum pot sa vorbeasca de la tribuna parlamentului cu atita seninatate,cu zimbetul pe buze,despre realizarile lor.Care ?poate cele pentru firmele lor.Cred ca sunt injectati,sunt imuni la tot ce se intimpla in jurul lor.Este un ordinarism de cea mai joasa speta.

Lucian Pheideas
Ba eu am vazut la Maria Campeanu, fostul ministru al muncii, acum e prezenta pe toate posturile. :) Din fericire, memoria nu mi se termina la alegerile din 2008. Si mai e si Norica Nicolai. Ea parca o adusese pe fiie-sa in parlament sa voteze, nu ? Tariceau are mult mai mult bun simt, dar cred ca e de la natura, pentru ca nu are cu ce. Nicolaescu, dupa ce a distrus sanatatea, macar sta in banca lui. Orban n-a fost si el la transporturi ? Nu prea am stire despre marete realizari in timpul mandatului lui ... Singurul pe care il apreciez, e Antonescu, pentru inteligenta politica. L-am si votat. Pacat ca nu are prea multa substanta. Ar fi bine, daca tot lupta pentru daramarea lui Boc, sa vina si cu solutii economice.

Lucian Pheideas
Dincolo de impertinenta, niciun partid nu si-a "crescut" sau atras profesionisti, pe care sa se bazeze la nevoie. Singurii promovati au fost cei cu gura mai mare. Din pacate, acum se vad roadele. Dar fiecare pasare pe limba ei piere. :)

George Domnisoru
@Lucian Pheideas: eu va sugerez sa va indreptati atentia catre portocalii si sa regasiti acolo tot ce va trebuie. Sa luati lumina de la Udrea, Berceanu, Videanu, Funeriu, Boureanu (un campion al bunului simt), Flutur, EBa si evident de la parintele lor: Basescu . Sa ii lasati pe liberali in nesimtirea lor generatoare de crestere economica si prosperitate pentru tara si oameni.

Lucian Pheideas
Rosii, galbeni, portocalii, albastri, violet, din pacate, politicienii si-au pierdut credibiitatea, pentru ca daca pentru noi ei au colori diferite, pentru ei noi avem o singura culoare - cea a banului si profitului personal. Cine sustine azi altceva, orie naiv, ori interesat. :)
@G.D, va rog sa nu mai vorbiti de crestere economica in 2007, ca va fac rost de un manual de economie clasa a 8-a. Unde sunt rezultatele investitiilor pe termen lung ? In caramizi ? Numai niste neprofesionisti pot sa isi planifice o crestere economica pe consum si investitii in pasive.

George Domnisoru
@Lucian Pheideas: va fac eu rost de buletinele Institutului de statistica, de cele scoase de Academia Romana, etc., etc. Politicienii nu sunt toti la fel dupa cum oamenii nu sunt toti la fel. cat despre investitii pe termen lung..daca din 2007 pana astazi vorbim de termen lung...va fac rost de o matematica de clasa 1.
Apropos, aici sunteti pe pagina de FB a Dianei Tusa, politician liberal, a carei activitate si idei le-am urmarit si le pretuiesc. Asa ca va rog, in numele bunului-simt pe care-l invocati, sa incercati sa vituperati impotriva liberalilor in alta parte.

Lucian Pheideas
@GD, eu vorbeam de investitii strategice. Imi pare rau ca nu am fost inteles. Am cu liberalii, cam cat am si cu ceilalti. Sa va explic ce e aia investitie. Un WC in gara, cu plata, e investitie strategica. De ce, pentru ca produce bani la buget pe un termen mai lung de doi ani. Daca imi dati un exemplu de investitie strategica, facuta de vreun guvern, care in acest moment aduce bani, va dau premiul Academiei Romane. Dar nu cred ca aici e locul pentru discutii despre macroeconomie.
Imi cer scuze, dar am crezut ca imi pot exprima o parere. De fire stau cam prost cu periatul. Sa stiti ca mi-a trecut in gand sa vin in PNL, si nu cu mana goala. Da, cum ati spus, sper sa apara si oameni onesti in viitorul apropiat, care sa gandeasca inainte de a-si taia craca pe care stau. Scuze inca o data pentru deranj. Astept o reactie din partea autorului.

//
Si alta:

Diana Tuşa » Blog Archive » Ministerul Sănătăţii a lansat campania de exterminare a nou-născuţilor -dianatusa.ro
Sunt scandalizată! Uitaţi-vă şi voi cum îşi bat joc de ei! Din primele zile de viaţă! foto: Click Cică aceasta este măreţa reformă a sistemului sanitar, trâmbiţată de toţi udemeriştii pe la televizor! Ca urmare a ordinului ministrului Cseke, numărul de patruri din spitale (evident şi din maternit...

Janine-Beatrice Dupont
Incompetenti si nemernici...Nu au nimic sfant pe lume daca si bebelusii trebuie sa sufere din cauza lor. SA PLECE, sa nu mai auzim de ei !!!

Daniela Susnea
SA NE LASE!NE-AM SATURAT DE INCOMPETENTA LOR!

Lucian Pheideas
Ssssssssssssss, ca va citesc aia de stiu ce-a facut Nicolaescu cu sanatatea ! :)))

//

Deci, iata un exemplu de pupincurism pe toate nivelele - mai intai D.Tusa este trimisa de partid sa critice pe "sectorul" facebook, iar lacheii de pe site urmeaza si ei "indicatiili". :))
Ce sanse avem sa ridicam Romania ? Va las sa raspundeti singuri, dupa ce va scuipati amarul. :)

12 comentarii:

XoXo spunea...

eu cred ca in momentul in care romanul isi va da seama ca reprezinta mai mult decat un simplu buletin de vot pe care sa il dai dupa cum sufla vantul (recte promisiunea) poate se vor schimba lucrurile in tara. Dar cum pana atunci mai e cale lunga, nu cred ca voi apuca sa vad ceva normal pe aceste meleaguri mioritice

pheideas spunea...

@XoXo, alta poveste ! Fain blogul ! :) Si ... multzam pt comentariu !

Marius spunea...

Pai daca nu esti de-al lor, verde, rosu, galben sau portocaliu si nu pupi curu politrucului inclusiv pe FB atunci esti un paria ! Sa te duci in alta parte !!!! N-o sa scaqpam multa vreme de astfel de atitudini. Romanii daca nu au un cur sa pupe inveanteaza unul. Identica in continut si cantitate de pupincuristi si pagina de FB a Corinei Cretu. Alt politician care a facut numa de bine !

PowerPrafGirl spunea...

hehehe, asta chiar e rasul meu :P Hai ca te-ai bagat in gura lingailor! :P Alti demoagogi de doi bani! Nu-i ierta! Ureaza-le vreo doua si din partea mea! >:))) Unde naiba o sa ajungem frate? astia-si vor face cont si pe neogen :))) chiar misto! Nici pe FB nu scapam de ei???!!!

pheideas spunea...

@Marius, maire adevar graisi - Cand n-au cur, il inventeaza! Pupatul si linsul in cur e sport national. Nici nu ma mir ca Ceausescu, cu o mana de securisti, reusea sa tina sub bocanc o tara. Cineva deunazi dadea vina pe firea omului de a cauta "calea usoara", ca fenomenul nu e numai la noi prezent. I-am replicat - da, si polonezii au fost tot in comunism, dar au avut curajul sa infiintese "Solidaritatea". Cehii l-au avut pe Havel. Spaniolii au facut razboi civil, pe unguri i-a calcat rusul in '56 ... Nu mai zic nimic, ca mi-e rusine.

pheideas spunea...

@PowerG, tare ideea cu Neogen. :))) Nu-i las ...! :))

pheideas spunea...

ROSU + GALBEN = COD PORTOCALIU :)))

XoXo spunea...

na...ca ai descoperit esenta :)))

XoXo spunea...

funny....cuvintul de control la postarea de comentariu "ebaling"...

Anonim spunea...

frumos blogul si relaxant,interesant.Dar lasa-mi si mie te rog frumos comment-uri pe blogul meu la: http://bluewolf-bluewolf.blogspot.com/

pheideas spunea...

@Ionut, mai intai imi lasi tu mai multe comentarii, din care sa-ti vad profunzimea spirituala.
Un sfat, te rog, cand dai copy-paste la eseuri, scrie jos si autorul.:)
E foarte usor sa gasesti autorii ... dai search pe google. :)

PowerPrafGirl spunea...

'Tulai Veta! Pheideas, ma sperii! Profunzime spirituala?! sper ca ai descoperit-o si pe-a mea! >:))) eu vaslesc in ea! :P de azi inainte am sa fiu mai atenta la ce comentez! :))))