vineri, 12 iunie 2009

totul e fizica !



In fiecare seara pe Hallmark e un serial pe nume "Medium". E extrem de relaxant, ca dealtfel toate filmele cu violenta 0.
Imi place de personajul secundar, sotul mediumului. E un personaj pitoresc, mucalit si extrem de spiritual. Aproape fiecare replica a lui vine si se potriveste la fix pe context.
Aseara a fost la fel si mi-a placut enorm cum a descurcat o situatie delicata.

S-a dus impreuna cu sotia la mall sa vada un film. La intrare dau nas in nas cu o fosta prietena din vremea cand erau amandoi asistenti universitari. Pe vremea aia era necasatorit. Tipa era la baza fizician, renuntase la inginerie si se mutase in alt oras. Se casatorise si se apucase de imobiliare. Sotia, medium fiind, a simtit imediat ca barbatul ei a avut o relatie cu respectiva. Ba mai mult, a vazut in minte chiar faza in care cei doi faceau dragoste, impreuna cu urmatorul schimb de replici: "Cum faci de reusesti sa ma exciti in asa hal ?", iar el a spus: "Totul e fizica !".

Aparent intamplatoare, intalnirea a fost regizata de amica respectiva. Aflase ca fostul ei iubit din tinereti lucra la o mare companie si si-a zis ca i-ar putea fi de ajutor cumva. De fapt urmarea sa obtina un post de PR manager la compania unde respectivul era director. In CV-ul ei lipsea o calificare si avea nevoie ca el sa-i puna o pila.
Prin urmare, l-a invitat la o masa si i-a spus despre ce e vorba. El a ramas putin surprins. Tipul extrem de corect, s-a uitat in CV si i-a spus clar ca nu este calificata, si intrucat ii cunoaste pe cei din comisie, precis va fi respinsa. Ea atunci a trecut la planul B si i-a marturisit la ureche ca si-ar dori nespus sa experimenteze impreuna legile fizicii, ca in vremurile vechi, pana noaptea tarziu. In acelasi timp i-a strecurat un picior pe sub masa.
Acum vine replica lui.
"Draga, uite cum sta treaba. Nu ai calificarea corespunzatoare pentru postul scos la concurs. Iar in ce priveste celalalt post, el este deja ocupat de cineva care stie despre fizica mai multe decat stim amandoi la un loc.".
S-a ridicat si a plecat, lasand-o pe tipa cu gura cascata.

11 comentarii:

Rontziki spunea...

Si eu urmaresc Medium, dar l-am ratat in ultimele zile :( Super faina faza si atitudinea lui!
Mi-a placut f mult episodul din care ai postat :) pentru ca imi place ideea ca anumite lucruri sunt "meant to be" :)

Unknown spunea...

=)), citesc printre randuri...:))

MildSunnyStar spunea...

chiar exista barbati asa?!?! glumesc si nu prea.
Foarte frumoasa reactia lui. Barbat de nota 10. Mai rar :)

Unknown spunea...

@MildSunnyStar - sunt si astfel de barbati dar trec neobservati ca ....deh... nu sunt in rand cu celalti:)

Radu spunea...

foarte tare faza :).
pana la urma ce [putea zice tipu ..cand nevasta e medium? :D

Paul spunea...

ce-mi placeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!
offfffffffff, as fi in stare sa spun acest lucru daca o "fosta" mi-ar propune?????
Meditez!!!

pheideas spunea...

Amice Paul, daca esti sau nu in stare, depinde mult de actuala. :)

Unknown spunea...

Pheideas @ Paul -- :)... ai pus punctul pe "I".

achilianu spunea...

normal ca exista si barbati asa...vrei sa facem schimb de link-uri?citeste www.achilianu.eublog.ro si daca vrei atunci lasa-mi un comment...sanatate...

pheideas spunea...

achilianu, da, cum sa nu vreau, dar nu acum. Cauta-ma te rog cand ajungi la postarea 100. Atunci o sa ma uit la continut, si pe urma iti spun. OK ?

Nicolae Anca spunea...

Astfel de barbati merita o viata intreaga plina de rasfaturi si bucurii, din partea femeii!

Mai rari barbatii de genul, dar har Domnului ca mai exista... ne incurajeaza la inca o speranta cand auzim de cate un astfel de caz! Bine ar fi sa mai aud si din viata reala, nu numai din viata de film!