joi, 23 ianuarie 2014

dilema

Dilema ! Stau intr-un bloc cu probleme. Instalatiile comune incep sa pice pe rand. De fire nu sunt un tip bagaret. Am afacerile mele si dau pe acasa seara. Si nici pe la sedintele de bloc nu prea m-am dus. Acum un an s-a schimbat coloana de apa. A costat ceva banisori, cotizati de fiecare locatar. Nu s-a comentat la pret. S-a ocupat administratorul. El a gasit instalatorul, baiat de incredere. S-a terminat lucrarea, s-a dat drumul la apa. Dupa cateva luni a inceput sa picure. Unde credeti, exact pe tavanul meu ! Am niste draci, de nu va spun. E si normal, cand stiu ca am platit-o de noua ... Pana la urma s-a remediat, dar sunt sigur ca va crapa din nou. Primul instalator nu a mai fost de gasit. Alti bani, alta distractie. Firesc, am inceput sa pun intrebari si am descoperit ca cel pus sa pazeasca lucrarea, adica administratorul, a furat impreuna cu executantul. A bagat materiale ieftine. Stau si ma gandesc, cum sa procedez in continuare ... Primul lucru ar fi schimbarea administratorului ! Simplu de zis, insa greu de facut pentru ca ... nu toti vecinii din bloc sunt de acord. De ce, pentru ca unii vecini nu sunt chiar atat de "suparati" precum par. Ori sunt rude cu administratorul, ori au mici firmultie de intretinere si chiar au fost tovarasi de imparteala la lucrari trecute. Altii si-au tras teava direct si le e frica de schimbari sau au datorii la intretinere. Unii sunt si idioti de fire, insa pe cei mai multi nici nu ii intereseaza. Nu ii doare. Si uite asa stau si contemplu pata de pe tavan. Ce optiuni am ? Pai sunt mai multe: Una ar fi sa stau si sa astept sa pice instalatia de tot, ba mai dau si o mana de ajutor; O a doua e sa sesizez autoritatile competente. Dar pentru asta e nevoie de mai multi locatari, petitie, semnatura etc. Slabe sanse, pentru ca adminul e ruda cu cineva de la primarie, ceva politic; A treia e sa il iau de gat pe idiot si sa-i rup oasele. Dar nu rezolv nimic, ba ma mai aleg si cu dosar; Ultima e sa imi "bag picioarele" si sa ma mut cat mai repede. Si cand ma gandesc ca, daca ar fi facut-o bine de la inceput, toata lumea ar fi fost happy ! Voi ce parere aveti ?
P.S. Povestea de mai sus e copie fidela a felului in care este administrata tarisoara noastra draga. Aceiasi locatari indiferenti, aceiasi smecheri de sus pana jos. La fel idioti o gramada si, o mana de ghinionisti pe care ii deranjeaza pata de pe tavan. Ghinionisti care ieri erau la fel de indiferenti ca restul. Astept sugestii ! :)

4 comentarii:

Anonim spunea...

Compari situatia din blocul vostru cu cea de la nivel national. Corect. Atunci raspunsul nu poate fi decat unul singur: pleaca! Asa au facut milioane de romani, la nivel macro sau micro. Nu ai curaj - rabda!

Raro spunea...

Este un privilegiu să împărtășim lumii această mărturie miraculoasă. Aceasta este Beth Walters din Anglia. Soțul meu a divorțat de mine acum 4 luni și eram plin de remușcări pentru că nu știam ce să fac pentru a schimba problemele soțului meu. Am căutat pe internet pentru ajutor cu privire la modul în care aș putea obține ajutor în căsătoria mea și am descoperit martori minunați ai vrăjirii dragostei wight care era progresivă odată cu vrăjile sale. L-am contactat și doctorul Wight mi-a spus că îmi va pregăti o vraja pentru a-l aduce înapoi pe soțul meu. Eram sceptic, dar nu am avut de ales decât să lucrez cu el. 2 zile mai târziu, soțul meu m-a sunat să vin acasă din acea zi și până acum, am trăit liniștit. S-a întors acum cu atâta dragoste și grijă. astăzi mă bucur să vă anunț că acest vrăjitor are puterea de a aduce înapoi iubitorii și cel mai surprinzător lucru este că dragostea noastră este foarte puternică acum, fiecare zi este fericire și bucurie. și Nu există nimic ca a fi cu omul pe care îl iubești. Îl voi recomanda pe Dr.Wight oricui are nevoie de ajutor. Dacă aveți probleme, contactați Dr.Wealthy, vă garantez 100% că vă va ajuta !!.
E-mail: wightmagicmaster@gmail.com

WhatsApp: +17168691327

christina spunea...

Promit să împărtășesc această mărturie în întreaga lume, când iubitul meu se întoarce la mine și astăzi îi mulțumesc sincer lui DR WHITE, pentru că a adus bucurie și fericire relației mele și familiei mele. Vreau să vă informez că există un vrăjitor adevărat. Nu am crezut niciodată în toate aceste lucruri până nu mi-am pierdut iubitul, am avut nevoie de ajutor până când l-am găsit pe Dr. WHITE, un mare jucător de vrăji, iar el a aruncat o vraja de dragoste asupra mea și m-a asigurat că îl voi recupera pe iubitul meu în 2 zile după aruncând vraja, 2 zile mai târziu, telefonul meu a sunat și atât de șocant iubitul meu nu m-a sunat în ultimele 3 luni. Și-a cerut scuze pentru inima frântă și a spus că este gata să fie coloana mea vertebrală pentru tot restul vieții sale alături de mine. Dr. WHITE l-a eliberat pentru a ști cât de mult îl iubesc și cât de mult îl vreau. Și a deschis ochii pentru a-și imagina cât de mult împărțim împreună. În timp ce scriu această mărturie acum, sunt cea mai fericită fată de pe pământ. Dr. WHITE vă poate ajuta, de asemenea. Trimite-i un e-mail la: (wightmagicmaster@gmail.com) sau WhatsApp-ul său la +17168691327

Jenny spunea...

După căsătorie, viața mea a fost atât de grea, încât soțul meu a început să urmărească alte femei pentru că nu i-am dat un copil după ce am așteptat câțiva ani. Mi-am văzut căsnicia dispărând. Am făcut tot posibilul pentru a schimba situația, dar nimic nu a funcționat până l-am întâlnit pe Dr. DAWN, un vindecător spiritual. Dr DAWN mi-a salvat viața și căsnicia. acum am 3 copii. Sunt recunoscător Dr. DAWN și de aceea îmi las mărturia oricărei persoane care suferă de probleme conjugale și de fertilitate. E-mail de contact: dawnacuna314@gmail.com
Whatsapp:+2349046229159