vineri, 27 ianuarie 2012

bancuri vechi si noi

* Intr-o companie romaneasca ... Directorul către adjunct: - Ești venit abia de un an și ai reușit să parcurgi toate treptele ierarhice de la simplu muncitor, până mi-ai devenit adjunct. Ai rezultate foarte bune. Felicitări! - Mulțumesc tată!

* Un german pe aeroport in Paris . Vamesul francez se uita la pasaport si intreaba: - Ocupation? La care neamtul: - No, no, just visiting!

* Un politist, vorbind cu Moartea si notand in carnetel: "Deci ziceti ca inainte sa intrati in Romania aveati coasa !?"

* Un om conducea masina pe un drum. Dupa o curba, vede o creatura mica si verde agitandu-se pe marginea soselei. Curios, opreste. - Buna ziua! Eu sunt un homosexual exilat de pe Marte si m-am ratacit pe aici. Ma poti ajuta cu niste apa? ... Milos din fire, omul ii dadu apa. Dupa un timp, vede iarasi pe marginea drumului o chestie mica si verde facand cu mana. Opreste. - Buna ziua. Eu sunt un homosexual exilat de pe Saturn. Nu te supara, ai putea sa-mi dai ceva de mancare? Gasi prin masina un sandvis si i-l dadu. La nici un kilometru departare, o alta creatura albastra se agita din nou pe marginea drumului. Opreste si intreaba: - Tu, homosexual mic si albastru ce mai vrei? - Actele la control, va rog!

* Draga mea, trebuie sa-ti marturisesc ceva .... - Ce! - Sunt casatorit. - Pfff, ce m-ai speriat! Credeam ca BMW-ul nu e al tau!

* Flora României: 22 de milioane de lacramioare, un ochiul boului si o matraguna.

* Profesoara catre elev: Imi poti spune cinci animale care traiesc in Africa ? Elevul: Patru elefanti si o girafa, doamna profesoara!

* Unul a căzut de la etajul 10. După un timp a căzut şi un smoc de păr. Explicatia: folosea o loţiune care întîrzia căderea părului!

* Se intalneste Bula cu bunicul sau in puscarie. Bula: - Ce faci bunicule? Tu de ce esti aici? -Pa... pa... pai am pescuit fara permis. - Si cat ti-au dat? - 25 de ani. - Nu se poate, ai mai facut tu ceva ... - Pai, am pescuit cu dinamita.
- Si? Ce ai prins? - Ei.... 3 stiuci asa, de vreo 30cm, 2 salai de 50cm si vreo ..... 6 scafandri, asa, mai mititei.

* O musca zbura, in cautare de mancare. Cand, deodata, se simte blocata in ceva. Se uita, niciun fir de panza de paianjen imprejur; dar tot se simtea blocata si nu se mai putea misca. Deodata isi da seama! - Uf, nenorocitul de paianjen si-a bagat wireless!!!

* - Alo, secţia ţevi? - Da! - Stiti cumva, Maricica de la turnătorie, ce interior are? - Doi ţoli jumate!

* Un ajutor de fermier patrula cu masina in jurul fermei sefului sau. La un moment dat isi suna seful: - Sefu, avem o problema: Am lovit un curcan si este intepenit sub roti. Inca se zbate, ce sa fac cu el? - Ia pusca din portbagaj si scapa-l de suferinta. Dupa aia arunca-l si tu in boscheti, undeva! Dupa cateva zeci de minute bune, ajutorul isi suna din nou seful, gafaind: - Sefu, avem o problema! - Ce e tampitule, nu ai reusit sa scapi de un amarat de curcan? - Ba da sefu, cam greu, da am reusit! - Pai si atunci care mai e problema? - Sefu, am gasit masina curcanului, are girofarul inca aprins, ce fac?

* Dragul meu, stii ce citesc in ochii tai? - Ce iubito? - Ca vrei sa te casatoresti cu mine. - Analfabeto!!

* Un apel telefonic la o agentie de turism: - Faceti excursii in Egipt? - Da, desigur... - Spuneti-mi, va rog, ce statiuni balneare sunt acolo? - Sharm-el Seih, Hurgada, Taba, Nuveiba... - Stop... Nuveiba. Nuveiba e bine! - Când doriti sa plecati? - A, nu, nu plecam. Noi doar rezolvam integrame.

* O femeie in farmacie: Aveti ceva ieftin si eficient pentru slabit ? Da, avem, plasture! Si unde se pune ?! Pe gura!

1 comentarii:

Unknown spunea...

nice
http://www.noibancuri.ro/