duminică, 16 ianuarie 2011

incredibil .... !!!

Voi ati stiut, ca o colega de-a noastra nu mai e printre noi ? S-a intamplat pe 13 noiembrie anul trecut. Este vorba de Afreuda. Am aflat intamplator pe profilul ei de pe facebook. Se pare ca ea a ales ... sa se intample asa.
Nu imi vine sa cred ! O fata tanara, desteapta, pasionata de psihologie.
Dumnezeu s-o odihneasca in pace !

6 comentarii:

DOAR NOI spunea...

Da. si cat s-a scris despre ea si despre sinuciderea ei. :(

Pacat!

D-zeu s-o ierte si s-o odihneasca in pace!

pheideas spunea...

n-am stiut. unde s-a scris ? de ce nu mi-ati dat si mie ? ....

Diana spunea...

Țin să precizez că nu îi știam blogul, pe ea cu atât mai puțin, dar am citit postări de-ale ei aseară. Nu sunt nimeni ca să judec, nici nu-mi place să fac asta, însă mă întreb de ce? Adică o fată atât de deșteaptă, pasionată atât de mult de psihologie (care de fapt ar trebui să fie calea cea mai bună în a găsi răspunsuri și rezolvări despre noi înșine), a luat o așa decizie. Te gândești că nu i-a folosit la nimic asta, că în loc să o ajute, a afundat-o mai rău în ceva ce deja era în neregulă cu ea. Nu știu...vorbesc și eu. În orice caz, e teribil de trist.

pheideas spunea...

@Diana, trist ! O cunosteam de pe blog. Mi-a scris de cateva ori, i-am comentat la fel.

DOAR NOI spunea...

Din pacate, pshologia este o disciplina... nimieni si nimic nu iti ofera raspunsuri pe tava. Daca nu esti suficient de puternic sa te zbati, sa iesi din lanturile depresiei (ahh, cat este de urate!), niciun medicament nu te poate salva.

E greu... uneori simti ca nu mai poti... si adesea viata e atat de nedreapta!

pheideas spunea...

Da, o psiholoaga mi-a spus ca cei care studiaza psihologia au de lamurit o problema. Si este foarte important, cred, ca orice studiem, sa ne ajute sa ne echilibram, nu sa ne dezechilibram si mai mult.