luni, 7 iunie 2010

superba romanie 2

De luni de zile, pe piata stirilor din Ro s-a produs un imens dezechilibru. Dai drumul la TV si auzi numai despre guvern, ca n-a facut una sau alta, ca vrea sa taie pensii si altele. Sincer, m-am saturat ! Mai vreau si altceva. Saracul Boc a ajuns scuipatoare nationala. Nu e firesc ce se intampla. Presiunea este imensa si bietii ministri abia pot sa munceasca pentru binele poporului. Trebuie facut ceva in directia difuzarii si altor subiecte interesante, cum ar fi de exemplu deshumarea cuplului Ceausescu.
Am auzit ca e chestiune de zile pana cand piatra funerara tip B250 va fi data la o parte.
Asta da stire! Cred ca va tine prima pagina a multor tabloide luni de zile, cu headlines-uri de genul: "Asteptam cu nerabdare expertiza medico-legala ! Raportul nu confirma in toalitate ! Scheletele au 1,90, 1,70 si 1,60 si apartin a doi barbati si o femeie ! Oamenii au dreptul sa stie unde sunt ingropati !". Manifestatiile de strada vor spori tensiunea. "Vrem adevarul !" vor striga pensionarii. OTV-ul va renunta in cele din urma la Cazul Elodia si va deschide un nou dosar national. Vor rasari ca dupa ploaie criminalistii si anonimele. Dezvaluirile de ultima ora vor tine oamenii cu sufletul la gura. Este, sau nu este ?

Criza mai poate sa astepte, aflarea adevarului, nu !:))

6 comentarii:

pheideas spunea...

Am uitat o intrebare: daca descopera osemintele, le face moaste ?

XoXo spunea...

bine zis! nu mai poti sa deschizi televizorul fara sa dai de analisti, economisti, politicieni etc. care intorc pe toate partile situatiunea intr-un efort extraordinar de a zice totul si nimic.....ca oricum de rezolvat tot nu se rezolva mare lucru.
intr-adevar o stire demna de prime time cu osemintele....voi urmari subiectul cu viu interes :))

pheideas spunea...

Da, anal-istii lui peste prajit. Lupta pentru ciolan e acerba, insa n-am auzit pana acum nicio solutie de iesire din criza. Toti stiu sa taie ... ca nu trebuia tait de acolo, ci de dincolo. Dar un plan de investitii ioc. Saracul taica-miu, cred ca murea cu zile daca ii asculta. El a construit 30% din fabricile din Ro.

cora spunea...

pfff,pheideas,traind in Romania este ca in poveste...un ochi rade unul plange...:)),:((,aaa si cu moastele ...s-ar gasi destui in stare sa o faca si mai multi care sa se inchine la ele...:))),ar face-o si politicienii daca ar fi siguri ca asa sunt lasati in pace....:))

pheideas spunea...

@cora, nu putem fi decat spectatori. :)

XoXo spunea...

din aia muti :(((