sâmbătă, 12 iunie 2010

scrisoarea Sgt. Ken Holland

Un apel emotionant mi-a parvenit pe e-mail. Iata-l mai jos:
Permit me to approach you in this manner.I am Sgt. Ken Holland of the US Marine in Ba'qubah,Iraq. We got the sum of $15,500,000.00 we made from some Crude Oil Money deal that i will want you to help us receive. Since we are working here on Official capacity we cannot keep this funds hence my contacting you. If you are interested, do get back to me so that i can give you further details.

Sgt. Ken Holland

Mi-au dat lacrimile ... de ras ! :))))
Deci cu asa ceva se ocupa soldatii americani in Irak. Imi imaginez ... i-o fi castigat la carti. "John, tocmai ai pierdut sonda !". O sti oare Pentagonul ? :))
Mai in gluma, mai in serios, observ ca "africanii" si-au schimbat repertoriul. Pana acum trimiteau oportunitati gen - "Sunt functionar la Banca X din Oagadougu si trebuie sa scap urgent de suma Y". Acum au mutat-o pe Irak. Maine o sa primesc un alt apel, de la vreun taliban, care a gasit intr-o pestera din masivul Karakorum 15 mil $, datand din vremea lui Alexandru M.:))

4 comentarii:

Veve spunea...

Mai primesc şi eu mail-uri de genul de la indivizi din Burkina Faso care vor să îşi deschidă afaceri cu mine şi îmi cer contul din bancă.
Unul din ele m-a amuzat teribil. Era o tipă care cică era în spital, pe patul de moarte, în ultimele ei clipe de viaţă şi care ma ruga, ma implora din suflet şi în genunchi să o contactez pe ea sau pe avocatul ei, în cazul în care ea pleacă din lumea celor vii, în vederea unui business din care voi deveni multimiliardară (multimiliardara în fire de praf, probabil :)) )
Deci îţi dai seama. Ea, pe moarte, trimitea mail-uri din spital. Era probabil singurul lucru care o mai ţinea în viaţă :))

WomanWithW spunea...

..eu am castigat loteria Spaniei odata...

pheideas spunea...

Ei, na ! Asa, pe mail ... ? :)

WomanWithW spunea...

Nu-mi place in mod deosebit semnul:) asa ca ...zambesc...