joi, 11 decembrie 2008

fenomenul pitzipoanca 1

Am preluat de pe un alt blog un articol care mi s-a parut interesant:
....
"In plina campanie electorala, mai multe publicatii centrale aloca spatii ample, uneori chiar pe prima pagina, articolelor care trateaza “fenomenul pitipoancei”. E de prisos sa ofer un portret robot al acestei fiintze primitive care, gratie sistemului de valori al multor barbati potenti ai Romaniei, o duce cat se poate de bine.
Pitipoanca face parte din viata noastra. O intalnim pretutindeni si mai mereu in ipostaze fericite. Fie ca este vedeta sau nu, ea umbla in masini scumpe, calatoreste des peste hotare, are tzoale de firma si mananca la restaurante de lux. Si, aproape intotdeauna, langa ea se afla un politician distins sau un prosper om de afaceri.
Nu ai sa vezi pitipoanca la bratul unui sudor, al unui inginer sau al unui profesor. Ea stie exact unde trebuie sa loveasca si unde sunt la mare cautare serviciile ei.
Sigur ca mai sunt si pitipoance in mizerie, care inca nu si-au gasit sponsorul sau pe cineva sa le promoveze. Dar atata vreme cat invata ce trebuie sa ofere barbatului, din ce in ce mai obosit, frustrat si debusolat, dar plin de bani, au viitorul asigurat. Nu vor ramane in anonimat si nici fara vila si mertzan.
Dovada stau numeroasele casatorii, multe mediatizate, care au ca protagonisti un barbat destul de ok, cunoscut ca respectabil, si o panarama de acest fel, f__a pana in gat de altii, cu un trecut nebulos, agramata si imbracata fara gust.
Asadar, desi jubilez putin datorita curentului anti-pitipoanca ce traveseaza de ceva vreme Romania, nu cred sa se produca mari schimbari.
Vad ca atunci cand se vorbeste despre pitipoanca ajunsa celebra se omite faptul ca ea nu ar fi reusit acest lucru daca cineva nu i-ar fi acordat atentie si sprijinul necesar. Pentru ca, desi pare ca se uita, in spatele fiecarei pitipoance se afla euroii unui barbat care si-a gasit fericirea in bratele acestei specii noi de femeie intretinuta.
In conditiile in care, in aceasta era, barbatul activ si prosper da tot mai mult semne de oboseala si blazare, este greu de crezut ca el va renunta la relatiile comode si fara obligatii. Si de ce ar renunta la asa ceva? Nu este oare visul oricarui barbat ca, atunci cand se intoarce seara tarziu de la serviciu, in loc sa dea peste sotia decenta si cu prejudecati, sa fie intampinat de pitipoanca despuiata si boita strident care, deschizandu-l la pantaloni inca de la usa ii ofera o partida de sex cu tot tacamul?
Raspunsul il stiu mai bine barbatii, desi multi, ipocriti, vor spune :”Nu!!! Mie nu imi trebuie o astfel de femeie!”. Pe bune? Daca e asa insa, cum se explica numarul covarsitor de pitipoance care au parvenit si, mai recent, aspira chiar la un loc in Parlamentul Romaniei? Daca nu e asa, cum se explica inflatia de pseudo-vedete, “artiste”, care se perinda prin mai toate emisiunile principalelor posturi de televiziune, desi nu au facut nimic notabil? Daca nu e asa, de ce aceste pitipoance sunt cover-girl pentru mai multe publicatii cu tiraj impresionant in schimbul unor onorarii cu zerouri pe care multe nici nu stiu sa le citeasca?"

0 comentarii: