luni, 30 mai 2011

reflectie

E mai usor sa vinzi un mit, decat sa faci din mit realitate si sa il oferi oamenilor. :) De ce, pentru ca in prima vairanta nu te costa decat promovarea; in schimb castigul nu il imparti cu nimeni. Iar pentru cei "buni de gura" efortul e minim. :))

4 comentarii:

fly2sky spunea...

Nu neparat ca e mai usor..ci de cele mai multe ori e singura cale de a supravietui..Probabiol trebuie sa devenim un popor de comercianti si consumatori. Productia necesita investitii, capital..iar acesta e concentrat un mainile unei mase relativ restranse. Apoi lucrurile sunt de asa natura incat sa descurajeze initiativele de acest gen..competitia, legislatia..Agricultura e cel mai bun exemplu..cei ce au incercat sa faca ceva au ramas de multe ori inglodati de datorii..e drept ca s-au si intins mai mult decat era plapuma..Sa faci dintr-un mit realitate..frumos gandit si spus :)..dar deloc simplu de pus in practica.

pheideas spunea...

Deloc simplu ! :) Nu m-am referit la noi in special, desi, ca natie, avem o predispozitie catre superficial. Macar daca am fi buni vanzatori, daca nu producatori ...

taio spunea...

excelent bolg,ma bucur ca reusit sa ajung la el

Liliana spunea...

Miturile devin realitate în filmele americane cu buget enorm şi distribuţie pe măsură ! :)) În ce priveşte promovarea, cel mai bine e la noi, pentru că flecăreala a devenit sport naţional ! :)))