joi, 17 februarie 2011

acum e momentul sa cumperi !

Cand cineva iti spune sa cumperi, cu siguranta are un motiv serios sa vanda.:) E logic, nu ? Vad fel si fel de anunturi "Vand aur. Acum e momentul sa cumperi !". Normal ca acum e momentul, cu o mica specificatie - anuntul nu e pentru "baietii destepti" ci pentru "gugustiuci". La fel a fost si cu apartamentele. In orice afacere, cineva trebuie sa castige si altcineva sa piarda. In general "chilipirurile" sunt tinute secret.

De doi ani, de cand sunt abonat pe "Imopedia", celebrul site al agentiilor imobiliare, am pierdut foarte multe "super-oferte". Pana de curand, nu exista news-letter in care sa anunte ca "criza" a luat sfarsit, si ca la anul preturile vor reveni pe culmi.:)

Tot ce e in jur e marketing, croit sa pacaleasca "prostii". Absolut totul, de la social si politic, la business. Pana si la televizor vad stiri "fabricate". Azi vezi o stire, cum ca spitalele stau sa cada, cu gandaci si fantome pe pereti, maine, dupa ce MS a anuntat ca le inchide, vezi spitale curate, noi-noute, si o gramada de asistente cu pancarde in curte. Te intrebi, cine castiga din toate astea ? Nu va spun, ca stiti foarte bine ! Pentru ce o fac ? Sa vina la putere si sa puna sanatatea pe roti ? Ha, glume de-astea am mai auzit eu ...

Prin urmare, fiti cu bagare de seama si nu credeti tot ce vi se spune. As spune sa nu credeti nimic altceva, decat ce vedeti cu ochii si cu mintea voastra. :)

0 comentarii: