luni, 15 februarie 2010

bucuresti, ce frumos esti ...

Pentru ca Valentina a fost ieri ocupata, mi-am luat camera si am iesit prin Bucuresti. Imi era dor de vechile stradute cu aer de magernita, de tiganii smenari de pe Covaci, de BMW-ul parcat in fata ruinelor de pe Gabroveni, aptisantele grafitti si de multe altele, ce doar in vechiul Bucuresti si undeva prin Africa centrala le mai poti intalni. Dupa spusele ultimilor primari, nu voi mai avea multa vreme ocazia sa le vad... Mai degraba l-as crede pe Marmureanu (directorul Institutului de Geofizica Pamantului).
Prin urmare, m-am grabit sa fac niste poze. :)
bucurestitiganicovacilipscanigabrovenigabroveni1selari1pisilipscani1porumbei

8 comentarii:

Anonim spunea...

I recall the experience sweet and sad
great shot !

Laura spunea...

Arata cam aiurea Bucurestiul...pentru o capitala cum se vrea a fi!!!

Bine...Romania arata cam rau pt o tara membra U.E.!!!

pheideas spunea...

oamenii se ascund in spatele hainelor si aparentelor. strazile nu !

Laura spunea...

Da...asa e!!!

pheideas spunea...

Pe la 1800 Maritica Bibescu spunea ... "Nu pot intelege boiermea de azi. Isi construiesc case cu etaj, ce sfideaza Parisul, in schimb noroiul de pe strada e pana la genunchi."

Laura spunea...

Cred ca e o caracteriristica a romanului...sa iasa in evidenta, sa arate, sa faca o anumita impresie...dar dedesubt...se ascunde mizeria!!!

Vocea-de-departe spunea...

Am mai spus-o, dar o repet. Şi Parisul e mizerabil, fiindcă e plin de turişti şi de oameni fără respect. Dar dimineaţa, e curat, ferchezuit, parfumat şi spălat. Da, parfumat, serviciul de salubritate al primăriei nu înseamnă doar măturători şi aspiratoare, ci şi spălarea trotuarelor şi rigolelor cu detergent şi periajul lor. Şi totul, zilnic, cu răbdare, fără crize şi fără coate sprijinite-n mături sau mutre.

pheideas spunea...

@vocedelaparis, e un sistem care ... functioneaza ! repet, functioneaza ca un ceasornic. nu e ca la noi, cand in fiecare zi se schimba ceva, nu poti face prognoze etc.