miercuri, 28 octombrie 2009

in curand la Cotroceni


Va rog sa retineti aceasta imagine ! O veti revedea in curand, dar nu la Sibiu, ci la Cotroceni. Sunt gata sa pun pariu.
...
5 septembrie
" Primarul general al Capitalei, medicul Sorin Oprescu, a ajuns în această dimineaţă la Sibiu, unde a participat la lansarea cărţii “Tumorile intestinului subţire”, la care este coautor, alături de şeful Clinicii de Chirurgie IV a Spitalului Universitar Bucuresti, Conf. Dr. Costel Savlovschi şi alţi şase medici."
...
" Primarul general Sorin Oprescu, candidat la presedintie, a declarat ca nominalizarea lui Klaus Johannis ca prim-ministru este "o alegere desteapta", informeaza Mediafax "


17 comentarii:

fly2sky spunea...

Chiar crezi ca va ajunge Sorin Oprescu presedinte? Klaus Johannis prim-ministru are mai multe sanse, si Crin Antonescu il considera o alegere buna.

pheideas spunea...

Punem pariu ? :)

fly2sky spunea...

Sincer, chiar l-as vota daca as sti ca are mai multe sanse impotriva lui Basescu decat ceilalti..dar mi-e teama ca nu are. L-as vota si pentru ca spune ca l-ar pune pe Daniel Daianu prim-ministru :). Dar cred ca mai multe sanse are varianta Crin Antonescu - Klaus Johannis. Punem pariu. Pe ce ? :))

Cristian spunea...

Punem pariu ?

pheideas spunea...

He he he ! Un pariu virtual. Uite, daca nu castiga Oprescu, scriu pe blog ca sunt bou. Daca castiga, va pastoresc eu. Cine se baga ? :))

Cristian spunea...

Eu,dar nu asa ! (nu vreau sa te faci de ras la tine pe blog :) )
Pe o bere daca ne-am intalni vreodata :)

fly2sky spunea...

Eu m-am bagat deja, dar incerc sa-mi imaginez cum ne "pastoresti" daca castigi. Mai bine dau si eu o lada de bere, da virtuala, ca si pariul :)

pheideas spunea...

Stati linistiti, nu ma fac de ras. Nu e nicio rusine sa recunosti ca esti prost si ca ai gresit. Iar daca voi gresi, cum am spus, asa voi face. Berea e bonus. :))
Si apoi daca am spus ca Oprescu va iesi, am argumente. Meseria mea e sa spun ce si cum. Lucrez in comunicare de prea muti ani. Daca nu va fi o masinatiune de culise, si nu cred, pentru ca profilul psihologic al lui Oprescu il caracterizeaza ca justitiar si profund interesat pentru propria imagine, are toate sansele sa castige electoratul. Nu stiu daca ati citit pe vremuri "Fundatia" lui Asimov. Era acolo un personaj, pe nume Catarul. Toti s-au minunat cum a reusit sa cucereasca galaxia doar cu puterea mintii si a vorbei. Oprescu le are pe amandoua. E suficient sa deschida gura si intr-o jumatate de ora toti ii ciugulesc din palma. Demagog sau nu, ramane de vazut. Cert e ca "stie cum".

pheideas spunea...

Si mai sunt si alte dovezi, pe care am sa vi le spun la timpul potrivit. Va spun doar ca jocurile au fost facute cu multe luni in urma, la un nivel inalt de tot, atat extern, cat si intern. Nu in sens peiorativ, ci constructiv. Adica "Ce p... mea se intampla in Ro ? Ia luati masuri, si repede !".

pheideas spunea...

Si inca ... Pe Basescu, daca nu vrea sa sfarseasca ca Kenedy, il sfatuiesc sa se retraga cat mai poate. N-am nimic cu el, insa Imaginativa urmatorul scenariu: Daca el iese presedinte, Europa nu va putea sa sustina valul de emigranti care vor pleca din tara. Asa ca, va imaginati la ce nivel se priveste cu interes politica romaneasca.

fly2sky spunea...

Interesant ce spui, sunt convinsa ca ai mai multe informatii. Spui ca jocurile au fost facute...te referi la masoni? Mai e ceva pana la alegeri, mai sunt si nehotarati si aici este miza, dar totusi nu vad cum ar trece Oprescu inaintea lui Geoana si Antonescu...sunt curioasa sa vad :).

pheideas spunea...

@fly2sky, nu atat informatii, cat mai mult observatii. Si eu sunt curios, si abia astept sa vad daca mi se confirma ipoteza.

Anonim spunea...

Maresc miza :)
NU intra nici in turul 2

Paul spunea...

Am sa caut la Corina Cretu pe blog, acolo spuneam ca Oprescu va candida la prezidentiale exact cand castigase primaria Capitalei si mi-au ras in nas mari politicieni si comentatori. Eu le spuneam "om trai si om vedea"
Acelasi lucru il spun si acum, totusi, nu cred ca Oprescu va castiga si cred cu tarie in acest tandem insa tocmai invers, Claus presedinte si Oprescu premier. Am sa ma justific de ce. Avem nevoie de un om cu prestanta si credibilitate pentru cei de afara, Claus va sti sa ne reprezinte, iar Oprescu, fireste ajutat si de mediul politic va putea sa conduca.

pheideas spunea...

@Paul, spre deosebire de regateni, niu ii cunoastem pe sasi destul de bine. Am crescut cu ei alaturi, ne-au fost tovarasi de nadejde si cuvant. Spre binele lui, nu i-as dori lui Iohannis sa ajunga presedinte. Stiu ca Merkel il vrea Prim.

phidas spunea...

Cred ca te inseli. Eu zic ca va iesi presedinte Crin Antonescu. Asa va fi!

Daniela spunea...

oricine ar iesi si cu cate bune intentii ar veni la putere intrebarea este "va fi lasat sa guverneze"?? caci de douazeci de ani politicienii nostri se ocupa de intrigi si jocuri de culise decat sa inceapa odata sa se ocupe de tara asta! Pacat ca este locuita...