miercuri, 7 octombrie 2009

altul ...

L-a bagat cineva in seama ?

4 comentarii:

Rontziki spunea...

E vechiut si filmuletul si textul, cred ca e cam juma de an de cand, de pe blogul lui chirila, a circulat pe toate mail-urile...la momentul respectiv, am auzit/ citit pareri pro si contra...
Eu una am apreciat o parte din text, dar nu l-am considerat impresionant pentru ca am vazut mai mult lupul moralist in spatele acestui text si nu am incredere in impactul pe care l-ar fi avut ideile si indemnurile, unele foarte adevarate si pertinente, care, insa, veneau de la un cineva care a "incalcat" mare parte din acele indemnuri :)
S-a zvonit cum ca articolul ar fi rezultatul unui brainstorming si, evident, a fost si o miscare de marketing...

MildSunnyStar spunea...

a avut impact printre liceeni prin primavara scrisoarea asta. Nepoata mea-era a 9-a- avea link-ul pus pe hi5, casi mine de altfel :)
Poate se va schimba ceva

Ana Elisabeta spunea...

Am fost o mare fană Vama şi l-am auzit pe Chirilă vorbind în concerte, între melodii. L-am văzut şi jucând în Biloxi Blues şi mi-a dat impresia că e un artist talentat, ceea ce nu prea reiese din pălăvrăgeala asta. Îmi pare că citeşte un text la prima vedere şi am impresia că se şi bâlbâie la un moment-dat. Or fi ei adolescenţii mai neştiutori, dar nu sunt fraieri. Au nevoie ca povestea asta să fie spusă mai cald şi mai convingător. Nouă ne place pentru că am trecut de etapa aia, dar lor ar trebuie să le poată schimba vieţile. Oare?!

Tivadar Emanuel spunea...

Sincer, desi e atat de veche (o stiu de multa vreme) tot nu am avut inca timp sa o ascult....