marți, 1 ianuarie 2013

la multi ani !

Na ca incepu si 2013. Daca as fi o tar' pesimist, as putea spune: na ca se mai duse un an !:) Cert e ca varsta biologica nu se potriveste cu cea psihologica. Asa ca, tot tineri ramanem !:)
Ce ne dorim in noul an ? N-am auzit pe nimeni sa-si doreasca putere de munca sau mintea cea de pe urma. Daca trimiti un mesaj de acest gen, risti sa superi. E inflatie de noroc, sanatate, bucurie, fericire si belsug. Adica cam ce pica din cer, daca se poate, fara cel ma mic efort. Sa mai zica cineva ca nu credem in Mos Craciun !:))
Ce-o sa ne dea noul an ? Cred ca va fi un an interesant din mai multe puncte de vedere. In primul rand, ne vom "integra" si mai mult in Europa si in problemele ei. Cum nu prea avem veleitati colective, fiecare va fi pe cont propriu. Ma tem ca valorile etice nu vor mai avea suport intr-o societate dezbinata si disperata. Dar e bine, pentru asa le vom pretui mai mult dupa.
Ce imi doresc ? Constanta si predictibilitate ! Imi doresc ca oamenii sa inceapa sa se adune, sa colaboreze, sa construiasca. Imi doresc ca ordinea valorilor sa redevina ce a fost, si cei care conduc, nu conteaza daca sunt privati sau la guvernare, sa priceapa, in al 13-lea ceas, ca "muzica buna" se face cu profesionisti si nu schimband intre ei instrumentistii.
Va doresc ani cat mai multi, sanatate si criza usoara !

0 comentarii: