duminică, 23 septembrie 2012

pretioasa lipicioasa disperata

Am gasit pe sfatulparintilor.ro o interesanta caracterizare a tipurilor de femei pe care n-ar trebui sa le intalneasca un barbat singur: :)
"Daca toate femeile cu care te-ai intalnit pana acum s-au dovedit a fi enervante sau s-au comportat ciudat, potrivit standardelor tale, n-ar trebui totusi sa crezi despre femei ca toate sunt o apa si un pamant. Poate ca tu alegi tipul gresit de femei si tu ar trebui sa-ti schimbi standardele. Desi, intalnirile de amor n-ar trebui sa insemne categorisirea femeilor, sunt unele personalitati care ii fac pe barbati sa o ia la fuga. Daca stai deoparte de aceste tipuri de femei, nu vei avea mai tarziu dureri de cap:

1. Vorbareata
Acest tip de femeie, careia nu-i tace gura niciodata, abia are timp sa respire. Singurul lucru care pare sa o preocupe are legatura cu ea. Intotdeauna are ceva de comentat indiferent de subiect si vrea sa domine orice conversatie.

2. Disperata
Femeia din aceasta categorie este fantastica, cel putin la inceput, pana cand incepe sa vorbeasca despre cautarea unor locatii de nunta, despre cati copii vrea sau de numele cainelui familiei, chiar de la prima intalnire. Cand o femeie avanseaza atat de repede, ar trebui sa fii foarte atent. Are nevoie disperata de un barbat asa ca oricine s-ar putea afla pe lista sa, chiar si cersetorul de la coltul blocului.

3. Critica
Nimic din ceea ce faci tu nu este suficient de bun in ochii ei. Nimic nu pare ca merge daca nu este facut conform standardelor sale. Orice este spus despre orice este scos din context si transformat intr-un motiv de cearta. Acest tip de femei are un bagaj emotional bogat si te va transforma intr-o persoana nervoasa si acra iar viata cu ea va fi mizerabila.

4. Pitipoanca
Aceasta femeie nu poate trece nici cel mai usor test de inteligenta insa este doctor in stiinta cand este vorba despre dormitor. Pentru aceasta femeie care arata excelent , provocarea este sa nu deschida gura. Abilitatile sale indubitabile se bazeaza doar pe componenta fizica. Iar dupa o singura noapte de nebunii nu-ti doresti sa o prezinti parintilor tai.

5. Pretioasa
Este tipul de femeie care daca si-a rupt o unghie se asteapta sa lasi totul balta si s-o duci la salonul de manichiura. Tatal ei i-a spus mereu ca este o printesa si, deci, „trebuie” sa fie tratata corespunzator. Are gusturi scumpe si se asteapta sa-i cumperi cele mai bune lucruri si s-o duci regulat in locuri de fite.

6. Lipicioasa
Aceata femeie nu poate merge nicaieri fara sa fie insotita de barbatul ei. Va adopta interesele tale si te va suna de 20 de ori pe zi daca nu este langa tine. Aceasta femeie va insista mereu sa petreci cu ea fiecare clipa libera pe care o ai, refuzand sa te lase sa iesi la o intalnire cu baietii sau oriunde altundeva unde nu se afla si ea.

7. Mamoasa
Femeia din categoria aceasta are un corp extraordinar si o personalitate minunata. Exista o singura problema: orice barbat devine potentialul tatic al copiilor ei. Se indragosteste de un barbat si nu doar ca nu stie sa judece caracterul unui barbat, insa este si iresponsabila. Acelasi barbat care acum este ticalos, in urma cu foarte putin timp era Dumnezeu pe pamant.

8. Profitoarea
Cautatoarea de aur te va complimenta pentru ceasul scump, te va intreba ce fel de masina conduci, ce faci pentru a-ti castiga painea, unde locuiesti etc. La fel ca si in cazul pretioasei, are asteptari mari si te va lasa imediat ce venitul tau a scazut si n-o mai poti duce la cumparaturi ca inainte. Femeia aceasta iti va lasa portofelul gol, golut.

9. Cluberita
Club-erita este fantezia fiecarui barbat. Are o fata angelica, buze pline, ochi mari, picioare lungi si elegante si absolut toate curbele pe care ti le-ai dori. Problema cu aceasta femeie este ca le place sa poarte haine care sa dezvaluie ce are ea mai de pret, si nu doar tie ci si tuturor tipilor care se afla pe strada. O astfel de femeie poate fi lipsita de griji si salbatica, insa dupa ce o vei privi mai atent realizezi ca toata viata ei se rezuma la petreceri nocturne.

10. Feminista
Aceasta femeie nu poate fi niciodata multumita de un barbat si crede ca barbatii sunt cauza tuturor durerilor si suferintelor din societate. Crede ca femeile sunt mult mai inteligente decat barbatii si ca sunt singurele in stare sa faca lucrurile intr-un mod corespunzator. Nu trebuie sa pierzi timp cu ea pentru ca indiferent de ceea ce faci tu vei fi personajul negativ."

O completare: toate aceste comportamente sunt specifice oricarei femei. Adica orice femeie are din toate cate ceva. Aici vine clenciul - o femeie inteligenta stie si cat ! :)

4 comentarii:

Buhul spunea...

Daca stai deoparte de aceste femei, inseamna ca trebuie sa stai deoparte de toate femeile :))

pheideas spunea...

Bogdane, am si spus la urma - toate femeile au cate ceva din toate. Cele insirate sunt extremele, care au dezvoltat un fel de patologii - obsesii. Da, am intalnit cel putin jumatate din cele descrise. Si pot sa jur ca exact asa ce comporta. Dar cum in toate exista un echilibru, tine de dezvoltarea personala a fiecareia sa constientizeze si sa isi tina a sub control "piticii". :)

Vocea-de-departe spunea...

Foarte adevărate portrete. Dar... pe când şi o galerie a bărbaţilor ?

pheideas spunea...

Probabil ca nu avem reclamatii. :)