luni, 23 iulie 2012

nu votez !

Daca ma intrebati acum, cu cine votez duminica, va raspund scurt: CU NIMENI ! Sa va spun de ce ... pentru simplul motiv ca nu ma reprezinta niciunul din cei doi candidati. Ei nu imi protejeaza interesele si ii doare in cot cum si daca traiesc - asta s-a vazut cu varf si indesat in anii trecuti. Nu ii intereseaza decat clicile de hoti in funtea carora se afla. Sa puna mana pe putere, cu orice pret. Nu au niciun program economic de iesire din criza, nu au bani, nu au nimic in afara de o acerba dorinta de putere, de furat fonduri europene si de razbunare.
Prin urmare, nu am sa ma duc la vot ! Nu vred ca va conta, insa daca si altii vor face la fel, cred ca va fi mai bine. O sa sariti si o sa ziceti ca, cu Basescu la Cotroceni si USL la guvernare va fi haos. Asa am zis si io la inceput, insa pe urma mi-am dat seama ca va fi mult mai bine decat cu USL peste tot la furat. De cand sunt la guvernare nu am vazut nicio reforma fundamentala, o masura viabila cu bataie lunga, ci doar cosmetizari timide, facute de ministri nepregatiti si plini de "bube". Si o continua propaganda ( a se citi "pieptanare"), cand tara si lumea ard in pragul colapsului. L-au suit pe Basescu pe post de sperietoare si il tot plimba sa sperie prostii.
Basescu are inca putere in DNA, ANI si alte structuri de justitie. Dupa parerea mea va fi un fel de jandarm. Vor zbura dosare si condamnari, mai ceva ca la revelion. E rau ? Io zic ca e bine. Poate daca se vor omori intre ei, vom avea si noi un pic de liniste sa ne vedem de-ale noastre. Si la sfarsit vor ramane mai putini.
Istoria mi-a aratat ca statul, prin cei care au parvenit, a facut mai mult rau aceste tari. Pe de alta parte, in cele cateva zile de cand e "presedinte", Antonescu a demonstrat ca are capul nepotrivit pentru o astfel de palarie. Parca e un casetofon care canta aceeasi melodie cu "jos Basescu !". Si tare mi-e teama ca dupa ce o va termina, nu are alta caseta pregatita.
Am spus ca nu voi vota. Rectific, voi vota, dar un vot nul. Asa, ca sa iasa la numaratoare.

1 comentarii:

fly2sky spunea...

De acord in mare parte, insa, cu toate astea, nu vreau sa mai vad inca o data satisfactia lui Basescu cu "i-am ciuruit!" Deci DA!