vineri, 30 septembrie 2011

hai cu galeata neamuleee !

"O initiativa mai mult decat laudabila este decizia unui grup de ONG de a contribui la corectitudinea alegerilor de anul viitor, prin propunerea unui acord care sa vizeze in primul rand interzicerea cumpararii voturilor. La acest acord trebuie sa subscrie partidele politice. Insa chiar crede cineva ca o sa-i intereseze pe cei de la putere un asemenea acord, mai ales ca el trebuie sa prevada si sanctiuni pentru eventualele abateri?" - preluat de pe pagina Alinei Gorghiu.
Despre ce tara vorbim ? Cum adica sa nu mai cumpere voturi ? Si mamaia Florica cu ce mai cara apa de la fantana, sau face cozonac ? Dimpotriva ! Cred ca "cadourile" ar trebui personalizate mult mai bine. Faina ar trebui colorata, iar pe galeata si hartia igienica sa punem poza candidatului. Nu-i asa ? Astept si alte idei ... :)
Dincolo de hilar, ma intreb, cand vom vedea ... sau revedea, pentru cei care stiu istorie, initiativele unor anumite partide (catalogate pe urma ca nationalist - extremiste) din anii '40, cand tinerii politruci mergeau la sate si ajutau la adunat recolta, la zugravit case, dat cu coasa si altele ? Stiti la cine ma refer ? ... Auch, am uitat ! Munca doare! :)

0 comentarii: