miercuri, 9 decembrie 2009

Romania in top

Anunţarea rezultatelor alegerilor prezidenţiale din România a determinat cel mai puternic avans al primei de risc a României dintre toate ţările analizate de CMA Datavision, compania care realizează topul celor mai riscante state din lume.

Tara arde si Basescu se piaptana ! Macar de-ar avea ce sa piaptane.
In loc sa ii adune pe toti la Cotroceni si sa le zica: "Fratilor, e groasa ! Haideti sa ne unim si sa scoatem tara din rahat", acum s-a apucat sa destrame partide. A inceput cu PNL, va continua cu PSD si tot asa, pana ii dezbina pe toti. Si pe urma o sa dea vina pe moguli, pe comunisti, pe tanti Mita din Voluntari samdp.

A, nu poate s-o faca, pentru ca nu a fost validat de parlament. :)) Dar nu e inca presedinte ? Adica functia e mai importanta decat tara ? Si de ce n-a facut-o pana acum, ca in criza suntem de un an. L-au oprit mogulii ?

Sunt convins ca sustinatorii lui Basescu vor sari in sus si vor spune: "E facatura ! E stire data de Vantu, ca sa starneasca panica." Mogulii vor sa distruga tara. Adica nu suntem in primele zece tari, cele mai riscante ? Nu ne intereseaza ca nu mai investeste nimeni ? Economia "duduie" si eu n-am aflat ?
Si acum sa va relatez o discutie avuta cu un probasescian.
Am indraznit sa amintesc de Boc, de falimentul a 200.000 de firme, de conturi blocate, impozitul forfetar, 800.000 de someri, saracie, a trimis-o pe proasta la Bruxelles, in ultimele trei luni s-a jucat de-a numitul ministrilor si altele.
Nici n-am terminat, ca mi-a sarit in cap. "Mogulii si comunistii PSD-isti sunt de vina !". No comment !
I-am urat "sa traiasca bine !".

1 comentarii:

Cristian spunea...

Pai asta face...i-a chemat la el maine :)