joi, 17 decembrie 2009

boc reloaded


Candva am fost si eu convins ca politica si guvernarea chiar sunt o treaba serioasa, facuta de oameni competenti, care stiu in ce se baga. :))) Nu ma pot abtine sa nu rad in hohote.
Eu m-am convins ..., insa va intreb si pe voi, credeti ca cei care ne hotarasc destinul, chiar stiu ce fac ? Adica au o strategie, o gandire pe termen lung ?
Nici gand de asa ceva ! Si daca stau putin si reflectez, foarte putini stiu ce insemna "strategie", profesionalism.
Pun pariu pe cat vreti voi, si o spun cu aceeasi naivitate care a caracterizat si afirmatia ca Oprescu va trece in turul 2, ca in afara de cativa, nimeni habar nu are de ceea ce face. Si tot ce face e "dupa ureche" si "cum bate vantul". O tara de amatori !!!
Sunt foarte convins ca Basescu & Co. - naiv sa fii sa crezi ca PD-L e altceva decat "gradinita lu' sefu'", iar Boc, purtatorul de cuvant, au habar in ce s-au bagat. Cred ca si-au dorit cu atata ardoare sa castige, incat nici nu a mai contat ce se va intampla dupa ... Orbiti de orgolii, nici prin gand nu le-a trecut ca s-ar putea sa-si rupa gaturile cat de curand. Au mers pe ideea - lasa ca ii pacalim noi pe prosti, pe FMI, Europa, criza, pe americani, pe rusi etc. O sa fie o pacaleala, cum nu s-a mai vazut !:) Ce bine-mi pare ! Abia astept sa vad si al patrulea film. Cred ca se va intitula: "Iata vin colindatori ..." :))

10 comentarii:

claudia spunea...

ba da ,astia stiu perfect ce fac,pentru ei si doar pentru ei,desigur.cum,doamne iarta-ma reusesc sa vrajeasca inca poporul asta?!

₤utic spunea...

de unde vrei sa avem profesionisti in strategie daca toti sunt formati la scoala comunista. Avem strategi pentru realizarea cincinalului in 4 ani dar pentru economia de piata de abia apar.

pheideas spunea...

nu pentru multa vreme

Adrian spunea...

Terminator 4 a primit azi un Oscar de la presedinte...

pheideas spunea...

Cand ma gandesc ca prin 2000 si ceva Basescu urla sus si tare ca Iliescu s-a amestecat in treburile guvernului. Au intentat chiar o motiune de cenzura. ... Dupa turul 1 am realizat cati prosti sunt in tara asta. Dar nu e bai, nu s-a vrut normal, o sa fie prin cezariana. :)

Saturnianul spunea...

Problema a depăşit demult aspectul "vai cîţi proşti sunt în ţară". Oricum am fi, problema e că NU AI pe cine vota. Nu avem clasă politică, nu avem politicieni.

Iar oamenii cu adevărat deştepţi şi ăia cu planuri şi strategii n-or să facă niciodată politică. Şi pentru că nu fac politică, n-or să fie niciodată băgaţi în seamă.

fly2sky spunea...

Off!..tare as vrea sa pot spune ca nu ai dreptate. Din pacate cred ca ceea ce spui acum e realism, nu naivitate.

pheideas spunea...

ma uit cu mila la cei care ignora statisticile, dand vina pe Iliescu. sunt total anacronici. :)

dielda dana DINU spunea...

Ai un premiu pe blogul meu.

Theodora spunea...

Craciun fericit!