sâmbătă, 17 aprilie 2010

vine norul !!!




VINE NORUL !!!

E chestiune de ore, pana cand OMS va declara stare de pandemie si va fi pus pe piata Vaccinul Antialergic impotriva Cenusii Vulcanice de tip Eyjafjallajokull, prescurtat VDAV-E1. Sa retineti va rog, sa stiti ce cereti la farmacie.
Cu siguranta vor aparea cazuri grave de alergii, cu eruptii cutanate si hemoragii pulmonare, poate si decese, cazuri care vor fi intens mediatizate de A3, Realitatea, TVR1 si alte posturi.
Adrian Streinu Cercel este asteptat sa anunte pericolul care ne pandeste "de sus" si cand va intra in productie vaccinul. Poate vor fi alocate cateva milioane de Euro pentru cumpararea lui, si alte milioane pentru combaterea urmarilor ... Sper ca de data aceasta, Ministerul Sanatatii sa organizeze mai bine campania de vaccinare si oamenii sa nu se imbulzeasca ca data trecuta in curtea Institutului Matei Bals. E inutil sa mai spun ca va fi infiintata Comisia de Combatere a Cenusii Vulcanice, din care vor face parte Primul Ministru, reprezentantii Ministerului Sanatatii, si alti specialisti in "dat cu praf in ochii fraierilor" si se vor aloca fonduri substantiale pentru milioanele de tone de praf care se vor depune, pe strazi, culturile agricole, irigatii etc. :)))
________________

Lasand gluma la o parte, nu va faceti probleme in privinta norului. El va face inconjurul Pamantului la o altitudine de peste 10.000 m si probabil ca va sfarsi pe fundul Pacificului. O foarte mica parte se va depune si pe continentul asiatic, dar infima pe langa milioanele de tone de praf cosmic, reziduuri industriale si alte tampenii omenesti, care se depun zilnic.
Pericolul, si o spun cu toata convingerea, este doar pentru cursele aeriene de mare altitudine. Si va disparea peste o saptamana, doua cel mult.

3 comentarii:

Veve spunea...

Eu am norocul de a face alergii pe bandă rulantă la cea mai mică urmă de praf, poluare, schimbare de vreme etc. În condiţiile astea, mi-am luat măsuri de precauţie şi în ziua marii invazii a norului ucigaş m-am baricadat în camera, mi-am pus gratii la ferestre şi am încuiat toate uşile cu lacăt :))

Foarte tare faza cu vaccinul. Îţi dai seama ce profit făcea Ministerul Sănătăţii dacă mai făcea încă o campanie de vaccinare? Parcă şi vedeam că amplasau corturi pe străzi, aeroporturi, mall-uri, magazine second-hand...:))

pheideas spunea...

De la sine putere ? As, nu-i cred in stare. Daca nu vine Bruxellul sa le spuna, degeaba !

Veve spunea...

Eh, mai au o şansă. Că mai e un nor pe drum.