sâmbătă, 19 noiembrie 2011

it's all SEX !

Totul e SEX ! Cine are impresia ca in ziua de azi cineva are o relatie cu altcineva (business, administratie, politic, facebook ori pietenie sincera) doar pentru placerea comunicarii si respect, se inseala. Si nu ma refer la relatia cu tanti Mitza de la Aprozar, ci la ... salut, strans mana, schimbat informatii si carti de vizita, socializat si revenit cu un telefon. De ce ? Pentru ca oamenii simt nevoia fireasca, singura cunoscuta dealtfel, sa "si-o traga", sau sa "o traga" altora. Sunt si exceptii, insa nu confirma decat regula. De unde vine nevoia ? Sa luam pe bucatele ...
Trasul in private isi are originea in: lipsa de acasa, de la serviciu, prea multi hormoni etc. si este privit ca singurul divertisment cu adevarat intens, salbatic, primitiv as spune. :) Cat nu lezezi sentimente, e totul perfect.
Chestia cu trasul altora, vine dintr-o alta lipsa - de cunoastere, repere, valori, credinte si de ce sa fim modesti - din arhaicul romanesc. De cate ori n-am auzit ... "Trebuie sa-l fac pe-asta !" sau "Vrea sa-l platesc ? Da-l in pm !" ? Si satisfactia este pe masura pagubelor produse. "Am fost smecher !". Nici vorba de ... cat costa ? Poftim banii; multumesc; la revedere ! Asta se poarta pe alte meleaguri, nu la noi ! Trogloditul authton are "potentiometrul multumirii" reglat undeva mai sus de jumatate. Culmea e ca acest potentiometru este lasat mostenire in cutiuta de aur. :)
Mai e un fel de sex, acela colectiv, si practicat de cei cu foarte multe "bilute" sau 'stelute' ... :) Incepand cu vechile timpuri si terminand cu cele noi, intotdeauna se vor gasi niste prosti de "violat". Culmea e ca le si place ! Cand simt ca se "raceste zona", ii apuca o neliniste ... Poti sa le spui tu cat ii haul ca nu e bine sa ..., ca pozitia rabatat nu e fireasca; degeaba ! Hai va pupic si privirea inainte ! :)

0 comentarii: