sâmbătă, 24 decembrie 2011

they was lifted by the swat

A Romanian family from Chicago was lifted by the Swat troops and taken to police after slaughtering the pig in the court yard.

According to crimetime.ro, the troops arrived after the neighbours called the police, alerted by the noise which could be heard. The picture the SWAT troops found in the Romanians’ court yard is easy to imagine for us, but looked terrible for them: a man was holding a basin to collect blood, while another one was scorching the big with a gas tank.

The Ameriacans took the Romanians to the police station, where a Romanian lawyer saved them. Although the lawyer pleaded according to a law which gives the right to cultural freedom regarding the traditional rituals, the Romanians received a warning and will be supervised for two years.
__________________

O familie de romani luata pe sus de trupele SWAT în America, pentru că a tăiat porcul în curte

O familie de români din Chicago a fost luată pe sus de către trupele Swat şi dusă la poliţie, după ce a înjunghiat porcul în curtea casei, conform datinilor de Craciun.

Potrivit crimetime.ro, in timp ce savurau un pahar cu ţuică fiartă şi priveau cum un conaţional îi face de petrecanie unuia dintre purcei, românii s-au trezit din senin cu o echipă SWAT (trupă militară americană), care fusese sesizată de un anonim că “în curtea unor români se petrece un masacru şi se aud răgete desprinse parcă din iad”.

Tabloul pe care l-au găsit trupele Swat în curtea românilor este uşor de imaginat pentru noi, scenariu de groază pentru ei: un bărbat ţinea un lighean pentru a colecta sângele, un altul pârlea porcul cu o butelie de gaz. Americanii i-au dus pe români la secţie, unde au fost scăpaţi de un avocat conaţional.

Deşi avocatul a pledat potrivit unei legi care acordă dreptul la libertate culturală în privinţa ritualurilor tradiţionale, românii au primit un avertisment şi vor fi supravegeaţi timp de doi ani.

Stirea o gasitit aici.

0 comentarii: