joi, 25 iunie 2009

tot despre fast-food

8 comentarii:

Mihaela Chelaru spunea...

MA gandeam eu ca e vorba de un film mai mare :) si am impresia ca in cadrul lui sunt dezvaluite nu prea placute despre fast food- promit cand am timp ma voi uita la el si voi veni cu o parere :)
Thanks for sharing.

pheideas spunea...

Da, in film spune de un tip care timp de o luna a mancat numai de la McDonald's si i-au facut analizele de sange periodic. La sfarsit i-au spus ca e posibil sa aiba nevoie de pardesiu de scanduri. Socant nu e experimentul, ci trupurile diforme obeze ale multor americani. Eaahhhh !

Anne spunea...

Bine de stiut!

Miriam spunea...

Iată o altă întrebare care mă frământă: ,,Cât de importantă este privirea în relaţii?" Dacă ai un răspuns, te aştept aici cu mult dor în privire :)
http://psalmdedor.blogspot.com/2009/06/cat-de-importanta-este-privirea-in.html

PS. Scuze că nu am făcut comentarii la această postare! Sunt cu graba!

lucia spunea...

interesant si impresionant film... e bine de vazut, dar nu numai atat... macar sa se reduca nr. consumatorilor intr-un procent considerabil, dar din pacate, nu o sa intample, pentru ca sunt atat de incitante si de gustoase incat omul uita de ceea ce s-ar putea intampla rau cu sanatatea lui si chiar daca ajunge in impas, nici gand sa renunte in favoarea altui stil de viata mai sanatos, ba mai mult apeleaza la medicamentele alopate si uite asa pana cand ajung in final acolo unde se face trimitere in film si anume la "parcul rece" si plin de verdeata... pentru ca acolo nu mai sunt griji pentru vizitatea lui mac donalds... trist pentru ei doar pentru ca a mai pierdut un consumator inrait.

pheideas spunea...

Corect ! Am intalnit oameni in pregul mutatului la garsoniera, si tot n-au renuntat la hamburger. In ruptul capului nu asociau boala cu factorul nociv.

Miriam spunea...

Te aşteaptă un dar aici http://psalmdedor.blogspot.com/2009/07/dor-de-priviredaruri-pentru-voi.html, pentru minunatul răspuns dat la întrebarea ,,Cât de importantă e ste privirea într-o relaţie?"

Miriam spunea...

Iar mâine, o altă surpriză...,,diamante"...:)