marți, 22 aprilie 2014

cateva moduri de a te remarca

Cateva moduri de a te remarca in tarisoara noastra draga ! Prin notiune intelegem ca cineva sa fie cautat, sa presteze un serviciu si sa fie platit. Adica un fel de marketing mai rudimentar. Celor care n-au auzit de marketing, le recomand DEX-ul.
1. Cel mai raspandit e sa ... (felatie la figurat) unuia deja pe val. Adica, sa traiti, manca-ti-as, te dai bine pe langa, lustruit, pupat, lins, nu conteaza pe cine: sef, vedeta, Gigi muschi, Gigi Becali si altii care, la randu lor, au folosit procedeul. Pentru ca cine s-a ridicat cu mintea ori cu bratul, ma indoiesc ca pune botul la asa ceva. Dar astia sunt asa de rari, ca nici nu merita pomeniti.
2. Al doilea mod e, intrucatva, similar cu primul, dar mai intim. Adica, te culci cu ... Acuma depinde, tre sa si investesti in look. Ca degeaba vrei tu, daca "vii de la bucatarie". Piata e imensa ! Exista cerere cacalau maria ta ! Si sunt dispusi sa si plateasca. Nuante exista si aici - de la unii care inca mai au bun simt si nu se uita la bani, pana la altii care au vrajeala in ei de ti se ridica instant. Mai e si criza, ca deh, nu mai e ca acu zece ani cand era fara numar. Retineti ca nu ma refer la sufletele triste care isi cauta alinarea mentala sau trupeasca, ci strict la business.
3. Al treilea e sa fii bun in ceea ce faci. Adica profesionist ! Investesti oricat in pregatire si ai grija sa iti faci un portfoliu de clienti cat mai select, care sa te recomande. Bine, nu tre sa te spetesti. Sunt inca multi care ingit orice. Uitati-va doar cum scormonesc in gramada cu mere japoneze de la spermarket. Putin look, specularea momentului, vrajeala cat cuprinde si, bineinteles, sa fii modest si sa nu cresti tariful a doua zi. Daca ai rabdare, ajungi cu siguranta ... acu' depide unde: daca nu ai scrupule si jena, insa ai minte, din tepe marunte iti ridici un mic imperiu. Daca insa ai verticalitate, principii si nu esti adeptul compromisului, in 30 de ani iti vei implini visul de a avea o casuta la tara, cu o gradina de flori si un cotet cu gaini ! Mai exista un loc unde poti sa ajungi, dar asta tine de altele, inca nelamurite.
Sa fiti iubiti ! ... vezi tot